Werkschoenen koop je bij de werkschoenenspecialist

Bent u op zoek naar werkschoenen?

Bekijk dan de website van DE-werkschoenen eens. Zij bieden een breed assortiment aan S1, S2 en S3 veiligheidsschoenen en klompen. Veiligheidsschoenen worden vaak toegepast in de bouw, maar voor elke sector is er een geschikte schoen. Mensen die in een ziekenhuis of verpleeghuis werken stellen natuurlijk weer hele andere eisen dan wanneer u in de horeca werkt of agrarische sector. Zo is voor een verpleegster het instapgemak heel er van belang, maar een boer heeft misschien meer behoefte aan een hoge werklaars, zodat diegene zonder zorgen in de mest, modder of water kans staan. In de horeca is een antislipzool weer een vereiste . Wilt u advies hebben over uw veiligheisschoen? Onze specialisten staan u graag te woord.

Soorten veilgheidsschoenen

Als u een veiligheidsschoen gaat aanschaffen is het belangrijk dat u zich verdiept in de veiligheidsklasse van de werkschoen. Standaard heeft een SB veiligheidsschoen een stalen neus? Wilt u meer veiligheid? Kies dan voor de veiligheidsklasse S2, S3 of S3. Een S3 veiligheidsklasse voldoet aan alle belangrijkste veiligheidsvoorschriften. Deze zijn ook verkrijgbaar in diverse modellen. U kunt kiezen voor een standaard veiligheidsschoen of sneaker of businessmodel.

SB basisveiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen zijn voorzien van een antistatische loopzool en stalen neus. De schoenen zijn bij uitstek geschikt voor lichte werkzaamheden.

S1 Veiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen zijn voorzien van energieabsorberende hak, antistatische eigenschappen, stalen neus en een gesloten hiel. De schoenen zijn geschikt om te gebruiken onder droge werkomstandigheden.

S2 Veiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen zijn voorzien van energieabsorberende hak, antistatische eigenschappen, waterdichte schacht, gesloten hiel en stalen neus. De schoenen zijn geschikt om te gebruiken onder natte werkomstandigheden.

S3 veiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen zijn voorzien van energieabsorberende hak, antistatische eigenschappen, stalen neus, gesloten hiel en penetratiebestendige tussenzool. De schoenen zijn geschikt om te gebruiken onder natte werkomstandigheden en bieden tevens bescherming tegen het doordringen van scherpe voorwerpen dankzij de stalen tussenzool.

Vraag het de werkschoenen specialist

Veiligheidsschoenen op de werkplek dragen is belangrijk voor uw veiligheid, welzijn en gezondheid. Bepaal van te voren aan welke eisen en pasvorm de schoenen moeten voldoen en onder welke omstandigheden de veiligheidsschoenen gebruikt zullen worden. Heet u vragen of wilt u advies op maat, vraag het DE-werkschoenen.