Het belang van goede werkschoenen

Schoeisel dat u draagt tijdens fysiek zware werkzaamheden of waarbij uw voeten extra worden beschermd moet met name eerst voldoen aan alle veiligheidseisen. DE Werkschoenen heeft een groot assortiment aan veiligheidsschoenen, werklaarzen en werkklompen die getest zijn op veiligheid en kwaliteit. Maar goede en veilige werkschoenen betekent niet automatisch dat de aanschafprijs hiervan duur moet zijn. DE Werkschoenen bewijst het tegendeel. Mooie werkschoenen voor iedereen in diverse maten en uitvoeringen die zeer betaalbaar zijn. Wat ook zo fijn is: ze zijn heel gemakkelijk online te bestellen en u hebt ze snel in huis. Maak uw keuze uit de vele, zeer scherp geprijsde werkschoenen en bestel vandaag nog. Voor modieuze veiligheidsschoenen voor werk en vrije tijd bent u bij DE Werkschoenen aan het juiste adres!

De vele voordelen van werkschoenen

Voor alle werkschoenen zoals laarzen, klompen en schoenen geldt dat deze moeten voldoen aan onder andere de vereiste Europese CE normen. Dit houdt in dat ze goedgekeurd zijn om te dragen tijdens diverse werkzaamheden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan stelt de arbeidsinspectie een onderzoek in waarbij ook gekeken wordt naar het schoeisel wat iemand draagt. Daarom verkoopt DE Werkschoenen alleen maar veiligheidsschoenen die voorzien van antislipzolen met een goed profiel. Een glijpartij met alle gevolgen van dien zit immers in een klein hoekje. Met goede schoenen wordt dit gevaar tot een minimum beperkt. Bij sommige beroepen is het vereist dat de werkschoenen voorzien van veiligheidsneuzen. Ook deze zijn verkrijgbaar bij DE Werkschoenen zowel in de klompen, laarzen en schoenen.

Hoge of lage schoenen

Behalve uit diverse soorten hebt u ook keuze uit verschillende modellen werkschoenen. Zo kunt u kiezen voor hoge of lage varianten. Voor de werkklompen geldt dat deze met dichte of open hak te verkrijgen zijn. Werkschoenen hoeven niet alleen functioneel en veilig te zijn. Kies daarom eens voor één van de gewaagde kleurtjes die u bij DE Werkschoenen vindt of een opvallende print, van de verschillende merken, zoals Baak werkschoenen, Atlas, Uvex en Eurodan. De tijd dat zulke schoenen er saai en vormloos uitzagen is immers een allang gepasseerd station. Alle schoeisel van DE Werkschoenen hebben een heerlijk draagcomfort met goede pasvorm waardoor u urenlang kunt staan en lopen zonder dat uw lichaam er nadelige gevolgen van ondervindt. 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *