Wegafscheidingen creëren

Al bent u er zich misschien niet van bewust, betonnen biggenruggen komt u overal in het Nederlandse straatbeeld tegen. Ze worden ingezet bij diverse verkeerssituaties zoals bij het aanduiden van parkeervakken bijvoorbeeld. Door betonnen biggenruggen te plaatsen ontstaat er een overzichtelijke situatie voor het parkeerbeleid. Door ze op een bepaalde afstand van elkaar te plaatsen creëert u meerdere parkeervakken die eventueel nog met een markering omlijnt worden. De betonnen biggenruggen zijn zo ontworpen dat de onderkant van een voertuig niet beschadigd raakt wanneer er te ver wordt door gereden. Een biggenrug heeft een vlakke onderzijde maar is aan de bovenkant halfrond. Hierdoor glijdt een auto er als het ware overheen maar worden de wielen wel geblokkeerd.

Hoge kwaliteit beton

Biggenruggen zijn bij vele bedrijven te koop. Wilt u er zeker van zijn dat ze vervaardigd zijn uit gecertificeerd, duurzaam beton en ze kwalitatief zeer goed zijn? Neem dan contact op met Biggenruggenbeton.nl. Omdat de biggenruggen in eigen huis worden geproduceerd en hierbij gebruik wordt gemaakt van het zogenaamde direct-ontkisting systeem kunnen zij de prijzen van biggenruggen heel laag houden. Via de website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen waar u binnen 24 uur een reactie op krijgt. Zeker weten dat u aangenaam verrast wordt door het scherpe prijsaanbod. U kunt bij de offerteaanvraag aangeven welke betonnen biggenruggen u nodig hebt. Met 2 ronde zijdes, 2 rechte zijdes of een combinatie van beide.

Biggenruggen beton in kleur

Daarbij kunt u ook aangeven welke kleur u wenst. Standaard worden de biggenruggen in een grijze kleur geleverd maar uiteraard zijn ze ook leverbaar in andere kleuren zoals wit of geel. Hiermee vallen ze extra goed op. Vooral op onverlichte plekken is het handig om voor een opvallende kleur te kiezen. In het schijnsel van de koplampen licht het geel of wit op en wordt duidelijk zichtbaar waar een voertuig geparkeerd kan worden. Of juist niet want u kunt betonnen biggenruggen ook plaatsen op plekken waar niet geparkeerd mag worden zoals bij een nooduitgang of ingang van een ziekenhuis. Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden van de zeer betaalbare, onderhoudsarme betonnen biggenruggen? Bel of mail dan naar Biggenruggenbeton.