Het gebruik van aanrijbeveiliging

Varkensruggen danken hun naam aan de halfronde bovenzijde die het meeste weg hebben van de rug van een varken. Ze worden ook wel biggenruggen of stootbanden genoemd. Dat laatste omschrijft misschien wel het beste waarvoor betonnen varkensruggen worden gebruikt. Voorkomen dat een voertuig te ver doorrijdt en daardoor onveilige situaties ontstaan. Denk maar eens aan het parkeren bij een waterkant. Wanneer er geen afscheidingen liggen kan een voertuig zomaar te ver doorschieten en daarbij te water raken. Een betonnen varkensrug heeft als groot voordeel dat het de wielen wel blokkeert maar de onderkant van een auto niet kan beschadigen.

Toepassingen

Betonnen varkensruggen zijn in diverse varianten te koop. Met ronde zijdes, 2 rechte zijdes of een zijde recht en een zijde rond. Dat maakt dat ze makkelijk tegen en naast elkaar te plaatsen zijn. Voor het inrichten van parkeerterreinen zijn varkensruggen ideaal. Plaats ze op een bepaalde afstand van elkaar en er ontstaan duidelijke en overzichtelijke parkeervakken. Of plaats een betonnen element op een plek waar pertinent niet geparkeerd mag worden. Dat kan het geval zijn bij een nooddeur van een pand. Zo weet u zeker dat er bij calamiteiten nooit een voertuig de uitgang blokkeert. Een varkensrug wordt vervaardigd uit duurzaam beton en is onderhoudsarm. Het beton is goed bestand tegen alle weersinvloeden en gaat niet scheuren, barsten of krimpen. Wanneer een varkensrug extra goed op moet vallen, op donkere plekken bijvoorbeeld, kunt u kiezen voor een geel of wit exemplaar. Of u verft het zelf in een opvallende kleur met speciale betonverf.

Online kopen bij de specialist

Betonnen varkensruggen koopt u eenvoudig online bij Varkensruggenbeton.nl. Alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg en daarvoor bent u bij hen aan het juiste adres. De betonelementen zijn zeer scherp geprijsd omdat ze in de eigen fabriek worden vervaardigd. U kunt bij hun terecht voor varkensruggen in diverse varianten en de kleuren grijs, geel of wit. Andere kleuren kan ook. Dit kunt u aangeven bij de aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Neem snel contact op met de experts van Varkensruggenbeton en informeer gerust naar de vele mogelijkheden om betonnen varkensruggen te gebruiken.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *