Radiator

De vele verschillende soorten infrarood panelen

Werken met infrarood als methode om een huis of kantoor te verwarmen is steeds populairder aan het worden. Dat komt onder andere doordat de mogelijkheden ermee ook steeds uitgebreider worden. Dit is dan weer te danken aan het feit dat er steeds meer verschillende soorten panelen op de markt komen.

Om je daar een idee van te geven, bespreken we op deze plek de verschillende soorten infrarood panelen waar je uit kan kiezen. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om het best eruit te halen en elk soort ruimte op de beste wijze te verwarmen.

De plaats van het paneel

Het is onder andere mogelijk om een keuze te maken op basis van de plek waar het infrarood paneel komt. Bekijk onze website voor de vele verschillende mogelijkheden op dit vlak. Zo kan je bijvoorbeeld voor vloerverwarming kiezen. Ook zijn er panelen die je op de wand monteert. Dit is wel zo gemakkelijk. Daarnaast zijn er ook nog opties voor het plafond. Je kan dus alle kanten op en kan voor elke ruimte een oplossing op maat vinden. Het is altijd belangrijk om goed uit te zoeken wat bij jou past om alles goed te verwarmen.

De afwerking van de panelen

Het is aan de andere kant ook mogelijk om te kiezen op basis van hoe de panelen eruitzien. Je wilt natuurlijk wel dat dit goed past bij de ruimte. Daarom is het bijvoorbeeld belangrijk om er zeker van te zijn dat je voor soorten kiest in een design dat jou aanspreekt. Dat kan bijvoorbeeld gaan om infrarood panelen die met metaal zijn afgewerkt. Het kan echter net zo gemakkelijk gaan om de modellen met een glazen afwerking. In alle opzichten kan je er zeker van zijn dat het de kamer helemaal af zal maken nadat je ze plaatst.