Teamradio op de bouw

Redenen om te kiezen voor Teamradio op de bouw

Wanneer je op de bouw aan het werk bent en je bent met een enorm project bezig, dan is de kans vrij groot dat er tientallen en zo niet honderden bouwvakkers lopen. De één werkt als timmerman, de anders als schilder en ook loodgieters en metselaars zijn hier aanwezig. Het is dan van essentieel belang dat iedereen exact weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Uiteraard loopt er wel een uitvoerder, maar die kan ook maar op één plek tegelijk zijn. Door gebruik te maken van van een Teamradio, zorg je ervoor dat iedereen met elkaar in contact staat en kunnen vragen snel worden beantwoord. Om je een idee te geven welke redenen er nog meer kunnen zijn om hiervoor te kiezen, hebben we de belangrijkste er voor je tussenuit gepikt.

Geen miscommunicatie meer

Op het moment dat je bezig bent met een enorm project en er komt een grote betonmolen aan die vervolgens voornemens is het beton ergens te storten, dan is het wel zo fijn dat dit op de juiste plek gebeurt. Op het moment dat je geen idee hebt of dit gebeurt, is het zaak eerst naar de uitvoerder te lopen om te overleggen wat er exact moet gebeuren. Vooral op een grote bouwplaats kost dit onnodig veel tijd en kan het natuurlijk vele malen efficiënter. Door gebruik te maken van Teamradio kun je binnen enkele seconden contact leggen met de uiteindelijke verantwoordelijke en heb je vaak binnen enkele seconden ook al antwoord op je vraag.

Efficiëntere communicatie

Als je als uitvoerder op de bouw loopt, dan kun je natuurlijk niet alles zien. Althans, niet wanneer het een enorm project betreft. Doordat je het aanspreekpunt bent voor zo goed als alles wat er op de bouwplaats loopt, is het wel zo handig dat je via meerdere kanalen bereikbaar bent. Omdat er natuurlijk ontzettend veel tijd verloren gaat aan mensen die speciaal naar je toe moeten komen om je iets te vragen, is het gebruik van een porto radio natuurlijk stukken efficiënter. Door de 4G techniek is de verbinding stabiel en kun je tot over enkele kilometers met elkaar communiceren.

Ook voor de kleinere bouwprojecten

Vooral op grote bouwprojecten is het gebruik ideaal. Toch kan het ook op een wat kleinere bouw ontzettend handig zijn. Het kan namelijk soms zo zijn dat de uitvoerder even weg is, waardoor je normaalgesproken moet wachten totdat hij of zij terug is. Met de Team Radio is dat verleden tijd. Zo kun je namelijk prima over enkele kilometers afstand met elkaar communiceren en kunnen jullie gewoon door, terwijl de uitvoerder je vraag op afstand kan beantwoorden.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *