Waar worden parkbanden voor gebruikt?

Het toepassen van betonnen parkbanden is zeer breed. Zo kunnen ze zowel een functionele oplossing beschikken, door erop te kunnen zitten of plantenperken in openbare gebieden af te schermen als border. Kortom: als afranding en/of als zitrand. Vaak zijn ze betongrijs, maar ze kunnen in vele verschillende kleuren geproduceerd worden. Ook zijn ze zowel in rechte modellen beschikbaar, in verstek of in radius.

Het produceren van parkbanden

Bij JS Beton worden betonnen parkbanden geproduceerd. Deze komen rechtstreeks uit eigen fabriek en kunnen in allerlei vormen, kleuren en formaten geleverd worden. De parkbanden worden met name gebruikt als border rondom perkjes. Het geeft een mooie, afgemaakte uitstraling door de banden die eromheen lopen. Ook kunnen er houten zittingen in gemonteerd worden. Zo wordt er aan de mensen die langs de parkbanden lopen, op openbare plekken, uitgenodigd om te zitten op de betonnen banden. Het hoogteverschil wat hiermee wordt gecreƫerd, bijvoorbeeld op een plein, geeft een prachtige uitstraling. Ook geldt als keerelement. Het betreft dan een hogere wand waar ook een perk tegenaan zit, maar waar niet zo snel op de parkbanden gezeten wordt. Omdat het van beton is gemaakt, is het enorm duurzaam.

Soorten beton

Veel soorten van beton zijn enorm duurzaam. Zo kunnen er parkbanden gedeeltelijk gemaakt worden van gerecycled betongranulaat. Wij zijn gecertificeerd in het leveren van hoge kwaliteit parkbanden en daarbij lettende op de CO2-uitstoot.

Verhoog de leefbaarheid op pleinen, woonwijken, bij stations en nog veel meer met onze levendige parkbanden. Ze zijn dus multifunctioneel en zorgen voor een mooie sfeer op deze openbare plekken. De robuuste blokken zijn ook nog eens enorm duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Bij vragen hierover, of als u de mogelijkheden wilt bespreken voor uw situatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.